Over CINQ

Nieuwe website nodig?

Roxanne van Deursen - Freelance webdesigner & SEO specialist

Of u nu een nieuwe website nodig heeft als zzp’er of voor uw mkb, bij CINQ bent u aan het goede adres. Als freelance webdesigner en CRO (Conversion Rate Optimization) expert lever ik op maat gemaakte, gebruiksklare websites die geheel aangepast zijn op de stijl en behoeften van de klant. En dat voor een klein budget. 

Ik kan op meerdere fronten meedenken en ben breed inzetbaar. Tijdens het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen en meegenomen in belangrijke beslissingen; zo bent u gegarandeerd tevreden met het resultaat. 

Een nieuwe lay-out

We bekijken samen of de huidige huisstijl nog steeds bij u en uw doelgroepen past en maken eventueel de nodige aanpassingen.

Meer traffic

Het moderniseren van een website kan helpen bij het genereren van meer bezoekersverkeer. Met SEO rankt u bovendien hoger in Google.

Meer resultaat

Maak van bezoekers uw nieuwe klanten: met UX/UI en conversie-optimalisatie zorgen we ervoor dat er méér uit uw website wordt gehaald.

CINQ is onderdeel van het NLGW-keurmerk

U bent er dus van verzekerd dat u te maken heeft met een betrouwbare, professionele webdesigner die ingeschreven staat bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Meer informatie over het NLGW.

Freelance webdesigner,Website,Webdesign,Optimalisatie,SEO | CINQ Consulting & Webdesign | Webdesign en websiteoptimalisatie
Responsief webdesign - WordPress website voor mobiel en desktop door een freelance webdesigner van CINQ

in 6 stappen een nieuwe website

Het laten maken van een nieuwe website hoeft geen langdurig project te zijn. Sterker nog, om een professionele website te laten bouwen die voldoet aan uw eisen en budget, volgen wij niet meer zes belangrijke stappen. Bekijk hier hoe wij uw website van A tot Z opzetten en beter later presteren.

Neem een kijkje in ons portfolio

Een betaalbare, professionele website laten maken? CINQ heeft al verschillende bedrijven kunnen helpen met het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en website. Neem gerust een kijkje in het portfolio. 

Betrouwbaar & persoonlijk

In Nederland zijn ontzettend veel freelance webdesigners te vinden. Hoe weet u nu of u de juiste hebt gevonden? Iemand die kan leveren wat u nodig heeft, zónder teveel te moeten betalen? Het kan soms moeilijk zijn om zeker te weten of de partij die u heeft gevonden ook echt betrouwbaar is. Gelukkig zijn er verschillende Nederlandse keurmerken die u hierbij kunnen helpen.

Zo is CINQ aangesloten bij de Nederlandse Geregistreerde Webdesigners (NLGW) Via dit keurmerk kan men achterhalen of een webdesignbureau staat ingeschreven bij de Nederlandse KvK en daadwerkelijk professionele en inhoudelijke expertise heeft. Daarnaast is CINQ te vinden via onder andere Hoofdkraan en Trustoo – bekende online platformen die opdrachtgevers verbinden met freelancers en bedrijven.

Wat krijgt u bij CINQ?