Een professionele website in 6 stappen

Snel een professionele website laten maken in WordPress? Bij CINQ bent u binnen korte tijd voorzien van een winstgevende WordPress website die precies past bij uw bedrijf. Zo zorgt u voor meer leads en klanten en creëert u binnen no-time meer omzet. Hoe maken wij uw nieuwe professionele website? Bekijk het hier.

Een professionele WordPress website laten maken in 6 stappen

Logo-design en huisstijl
Professioneel logo-design voor een moderne en herkenbare uitstraling van uw merk. 

SEO optimalisatie
Hoger scoren in Google door zoekwoordonderzoek & het schrijven van teksten die voldoen aan SEO-waarden.

Conversieoptimalisatie
Advies over de juiste structuur van uw website en strategieën om bezoeken om te zetten in meer klanten.

Extra features naar keuze
Laat een website maken die zo eenvoudig of uitgebreid is als u maar wil. Zo blijft uw website altijd binnen budget.

Webdesign in WordPress
Een betrouwbare en eenvoudig te onderhouden website.

Gemakkelijk gebruik
Een modern UX-design dat past bij uw bedrijf en dat geschikt is voor alle typen bezoekers.

Van A tot z

Een website die bij u past

Het laten maken van een winstgevende website hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Bij CINQ heeft u snel en goedkoop een professionele website die bij uw onderneming én uw budget past. Laat uw professionele WordPress website bouwen via CINQ.

een professionele wordpress website

Uw veilige en betrouwbare website bouwen we in WordPress. Dit veelgebruikte CMS biedt ontzettend veel creatieve mogelijkheden en zorgt ervoor dat u als ondernemer uw website kan blijven aanpassen en onderhouden. Wel zo goedkoop, wel zo gemakkelijk. Uw huidige domein kunnen we gewoon omzetten. 

Hoger scoren in Google

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) van CINQ zorgt u er op een laagdrempelige en kostenefficiënte manier voor dat nieuwe klanten u kunnen vinden in Google. We zorgen voor een zoekwoordanalyse, het schrijven van teksten die voldoen aan SEO-voorwaarden en analyseren uw website aan de hand van gerichte SEO-doelen.

Meer klanten via uw website

Heeft u genoeg bezoekers op uw website, maar resulteert dit niet in een groeiend aantal klanten? Dan kan het zijn dat u een CRO-scan nodig heeft. Hiermee kunt u precies zien welke aanpassingen nodig zijn om uw conversie te verhogen. Ofwel: om dat contactformulier of winkelmandje vaker te laten (in)vullen. 

Logo en huisstijl ontwerpen

Een professionele uitstraling is belangrijk. Een goed ontwerp van uw logo en huisstijl zorgt er namelijk voor dat uw klanten uw merk beter onthouden én dat uw kernwaarden correct worden gecommuniceerd. Bij CINQ kunt u goedkoop een professioneel logo laten ontwerpen dat past bij u en uw bedrijf.

veiligheid & privacy

In modern internetgebruik staat veiligheid en privacy steeds hoger in het vaandel. Het is belangrijk dat uw website voldoet aan nationale en Europese veiligheidsregels en privacyvoorschriften. Denk bijvoorbeeld aan je cookie-banner en het privacybeleid. Kiest u voor een website via CINQ, zitten deze zaken automatisch inbegrepen.

responsief voor alle apparaten

Tegenwoordig komt méér dan de helft van al het internetverkeer van mobiele apparaten. Veel bedrijven hebben daarentegen nog steeds geen goed werkende mobiele versie van hun site. En dat, terwijl ook Google de responsiviteit van websites zeer belangrijk vindt voor de ranking in zoekresultaten. Bij CINQ heeft u altijd een responsieve site.

Flexibele tarieven

Goedkoop een professionele website laten maken in WordPress die past bij uw onderneming en budget? Bij CINQ hanteren we flexibele tarieven. 

Professioneel & persoonlijk

Wanneer u werkt met een freelance webdesigner, bent u verzekerd van persoonlijk contact en maatwerk. Tevredenheid gegarandeerd!

Betrouwbare service

Laat je je WordPress website bouwen via CINQ, dan is deze 100% van u.  Géén jarenlange abonnementen, geen onnodige kosten.

Een nieuwe lay-out

Bij het ontwerpen van een nieuwe professionele website bekijken we of de huidige huisstijl nog steeds bij uw doelgroep past en maken we samen de nodige aanpassingen.

Meer traffic

Verhoog uw zichtbaarheid in Google met SEO en genereer meer bezoekersverkeer wanneer u een professionele website laat maken door CINQ. 

Meer resultaat

Maak van bezoekers uw nieuwe klanten: met UX/UI en conversie-optimalisatie zorgen we ervoor dat er méér uit uw professionele WordPress website wordt gehaald.

4.5/5

Bekijk eerdere projecten

Uw website optimaliseren? Dat is dé manier om meer resultaat te behalen met uw site. CINQ heeft al verschillende bedrijven kunnen helpen met het ontwerpen van de huisstijl en het vernieuwen en optimaliseren van de website. Neem gerust een kijkje in het portfolio.